Speyer Instituut

De therapeut

Praktijk Adriaan Lodders

Adriaan Lodders is sinds begin jaren tachtig Trauma- en Speyertherapeut. Hij is opgeleid door Dr. Simon Speyer volgens zijn unieke methode om emotionele blokkades op te heffen. Via gedachten, fantasie en gevoel gaat hij in een 10-daagse persoonlijke training met je terug naar de onverwerkte ervaringen uit je vroege jeugd. Daar ligt de oorzaak van je latere emotionele klachten.

In de loop der jaren bezochten veel mensen zijn praktijk. Om hun persoonlijke problemen op te lossen, om vooruit te komen in hun werk of relaties, of om hun spirituele groei te stimuleren. Maak ook eens een afspraak met hem.

Adriaan heeft een praktijk in Winterswijk (de Achterhoek) en werkt nauw samen met het Speyerinstituut, waarvoor hij ook een kortdurende "klassieke" beroepstraining Speyertherapie verzorgt voor professionele hulpverleners.
Hij studeerde af als sociaal agoog met specialisatie psychologie en werkt vanuit een holistische en transpersoonlijk/ spirituele mensvisie met regressie, geleide fantasie en lichaamswerk. Hij is ook reiki-master en volgde een aanvullende opleiding hypno- en reincarnatie-therapie en deed trainingen en diverse cursussen op verschillende gebieden van de humanistische psychologie, o.a. emotioneel lichaamswerk en spiritueel ademen. Hij is ook EFT-relatietherapeut.